Detta ingår:

Priset inkluderar en responsiv och mobilanpassad webbplats med upp till 8 olika webbsidor. Det kan till exempel vara en blogg, en presentationssida för ett företag, en portfolio för en fotograf eller vad som helst!

Jag anpassar sedan designen efter ditt varumärke, logga och färger baserat på dina önskemål. Hemsidan och designen blir därför unik för dig.

Den kompletta webbplatsen levereras inom 14 dagar.

Den färdiga webbplatsen kommer att vara responsiv och mobilanpassad, vilket betyder att den anpassar sig och fungerar lika bra på alla olika skärmstorlekar. Såväl mobiltelefoner, som surfplattor och datorer.

Vad jag behöver för att skapa din hemsida är 3 saker:
1.Exempeldesignen du vill ha.
2.Färger du föredrar.
3.Din logotyp.

Exempel på vad sidorna kan vara:
Startsida
Kontaktsida
Om oss
Blogg
FAQ
Info
Villkorssida
Inspirationssida
OBS! detta är endast exempel – du väljer helt och hållet själv vad sidorna ska vara!

Extra – ingår i priset:

Jag installerar alla användbara plugins du behöver, till exempel en Page Builder som gör hemsidan enklare att underhålla.

Om du vill kan jag integrera dina sociala medier så som Instagram, Facebook, YouTube eller LinkedIn.

Jag kan också installera ett SEO-plugin så att din webbplats är SEO redo och du kan enkelt arbeta med SEO på din nya webbplats, samt börja få besökare genom sökmotorer såsom Google.

Leverans:

Jag kan placera webbplatsen på din webbserver med ditt domännamn eller så hjälper jag dig att skaffa ett lämpligt webbhotell.

Betalningen för webbsidan är en engångskostnad, jag tar inte ut någon månadsavgift eller liknande.

Jag utvecklar teman och tillägg till WordPress, hjälper till med installation av WordPress, hjälper dig med uppdateringen, utbildar dig i handhavande av WordPress eller WooCommerce.

Pris:
från 2500kr inkl. moms

Välkommen att kontakta mig!